2015. december 15., kedd

TESZT: Avon Nutra Effects Micellás víz*

Novemberben jelent meg az Avon kínálatában a Nutra Effects termékcsaládon belül az a micellás víz, amiről ma olvashatjátok a véleményem. Azonnal felkeltette az érdeklődésemet, mert bár még nem próbáltam micellás vizet, amióta megjelentek a különböző márkák ilyen termékei, nagyon sok pozitív véleményt olvashattunk róluk.
Az Avon micellás vize egyszerű fehér, áttetsző csomagolású üvegben érkezik, amire a Nutra Effects termékcsaládra jellemző design-nal kerültek fel a legfontosabb információk. A kupakja csavarós, így biztosan nem törik le, jól is zár, ami pozitívum! A matt külső nemcsak a fotózás miatt előnyös, számomra ez azért is szimpatikus, mert a matt termék kevésbé hajlamos megcsúszni a kézben.
A termékleírás szerint egy lépésben képes eltávolítani a sminket, legyen szó szemsminkről, az arc, vagy az ajak sminkekről. Első használatkor egy vízálló szempillaspirált viseltem, amivel sajnos nehezen küzdött meg a micellás víz, de vízálló szempillaspirált szinte soha nem használok, így az ez utáni alkalmaknál már nem volt gond a termék hatóerejével. (A vízálló szempillaspirál a Maybelline Colossal Volume Express vízálló szempillaspirálja volt.)
Azt vettem észre, hogy a Nutra Effects Micellás víz szépen leszedi a sminket, de a szemeknél óvatosan kell vele bánni, mert hajlamos kicsit csípni, legalábbis nálam ez történt. Ennek ellenére nagyon szépen hidratált, puha arcbőrt hagy maga után. Van egy kis mellékillata, de azt hiszem, hogy a használata kárpótol azért a néhány percért.
Ha nem gyakran használtok vízálló szempillaspirált, illetve ha óvatosan alkalmazzátok a szemkörnyéken, akkor mindenképp ajánlani tudom, hiszen jó ár-érték arányú termék.
Kiszerelés: 200 ml,
Ár: 1.099 Ft a decemberi katalógusból, de akár tőlem is meg tudjátok rendelni online, itt.

Mit gondoltok az Avon micellás vizéről? Próbáltatok már más márkától ilyen terméket?

* A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem változtat a bejegyzésben olvasható véleményemen.

2 megjegyzés:

  1. Nálam a Garnier is ott bukott el, hogy csípte a szemet. Maradok a Biodermánál.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valószínűleg nekünk érzékenyebb a szemünk az ilyesmire.

      Törlés