2015. december 21., hétfő

TESZT: Bomb Cosmetics Rudolf fürdőbomba

A téli időszakban nálam sokáig nem volt különleges szerepe a kádban lazításnak, azonban idén elkezdtem felfedezni ennek szépségeit, és kicsit fáj a szívem, hogy ahol az év 90%-ban tartózkodom, ott be kell érnem a zuhannyal. A mai tesztalanyunk a Bomb Cosmetics Rudolf fürdőbombája, ami a cukiságával azonnal a szívembe lopta magát. Kicsit nehéz is volt megválnom tőle, akarom mondani, felhasználni.
A termékleírás:
Rudolf Fürdőbomba
Télapó elküldte nekünk a kedvencét, hogy extra puha bőrt és vidámságot varázsoljon ezzel a tiszta vetiver és fekete bors illóolaj tartalmú fürdőbombával. Egy csipetnyi csillámport is tartalmaz, hogy még varázslatosabb legyen a fürdés!
Forró csoki illata melengető, így ha átfagytál a kinti hidegben, ezt dobd bele a fürdőkádadba!
Igazi cuki ajándék lány Testvérednek!
Használata:
Dobd a fürdőbombát egy kád meleg vízbe és nézd, ahogy szétpezseg körülötted. Hagyd az illóolajakat, hogy átjárják a lelked egy nehéz nap után!

Annyira aranyos ez a rénszarvas, hogy nekem egyből megtetszett ez a fürdőbomba! A termék illatában szerintem nem egészen a forró csokira hasonlít, bár a kellemes kakaós illat tényleg ott van. Viszont van benne valami illóolaj, amitől nem az a töményen édes forró csoki illat árasztja el az érzékeinket, valami fűszeres, valószínűleg a vetiver és a fekete bors.
A középen lévő shea vajas töltelék olvadt el utoljára, és Rudolf. Ez a réteg az, amelyik a kádat egy kicsit csúszóssá teszi, valamint a bőrt puhává varázsolja. Annyira meggyőző volt a hidratáló hatása, hogy nem testápolóztam a kádból kilépve! Ebben a fürdőbombában kifejezetten sok csillám van, ami inkább a női vásárlóknak fog tetszeni, ugyanis kilépve a kádból, még másnap is csillámokkal voltam tele. :)
A rövid videót megnézhetitek a fürdőbombáról itt, a hosszabb verziót pedig itt! :)
Kiszerelés: 160 gramm, 
Ár: 990 Ft-ért kapható a Bomb Cosmetics idei karácsonyi kínálatában itt (jelenleg nincs készleten).

Hogy tetszik Nektek ez a fürdőbomba? Szerettek olykor kádban lazítani egy nehéz nap/hosszú hét után valami cuki fürdőtermékkel?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése