2016. január 26., kedd

DIY tippek az új évre

Idén is folytatni szeretném a DIY kalandjaimat, ezért a mai bejegyzésben összeszedtem néhány tervet, ötletet, amiket jó lenne a közeljövőben megvalósítani.

1. Chalkboard konyhai tárolás:
Forrás
Forrás
Ha nézelődtetek mostanában DIY projektek után kutatva a neten, jó eséllyel találkozhattatok a chalkoard festékekkel. Abszolút trendi mostanában ez a típusú projekt, hiszen számtalan felhasználási területe van. Én magam is nagyon megkedveltem, hiszen nem elég, hogy változatos a felhasználási lehetőség, de újra is hasznosítható. A konyhába terveztem ugyanolyan tároló üvegeket beszerezni, amikre valamilyen jópofa módon felfestenék egy kis részt ezzel a festékkel, majd ráírnám, hogy mi van az üvegben. :) És persze, ha időközben elfogyna belőle az éppen benne tárolt élelmiszer/fűszer, stb., akkor van lehetőség felülírni a címkét.

2. Képek dekorációnak:
Forrás
Forrás
Forrás
Forrás
Imádom mindegyik DIY képvariációt, ha egyszer lesz helyem a falon, ahova tetszés szerint kiaggathatok képeket, akkor biztosan fogok garázdálkodni saját ötletek megvalósításával! :) Az utolsó képet vászonra tervezem, és egybefüggő képnek, és lehet, hogy apukámat fogom meglepni egyszer ilyen képpel, mert biztos vagyok benne, hogy tetszene neki.

3. Tippek tavaszra:
Forrás
Ezek az egyszerű hungarocell gömbök nagyon hangulatosak, egy ideje már szemezgetek velük, így könnyen elképzelhető, hogy meg is fogom valósítani.
Forrás
Forrás
A papír virágok készítése is izgalmas feladatnak ígérkezik, tavasszal lehet, hogy visszatérek rá. :)

A bejegyzésben a forrásokra kattintva megtaláljátok a DIY projektek elkészítését, ha megtetszett valamelyik ötlet!
Hogy álltok a DIY-al, szerettek saját kézzel készíteni ezt-azt?

2 megjegyzés:

  1. A leveles képek nagyon tetszenek! Festés előtt állunk, majd lopok pár ötletet, ha készen leszünk :)

    VálaszTörlés