2016. január 27., szerda

TESZT: Avon Care Kakaóvajas testápoló*

Az Avon Care testápoló termékcsalád januártól megújult külsővel -és formulával- tért vissza, amelyek közül a mai bejegyzésben a kakaóvajas testápolóról olvashattok.
Talán érdemes megemlítenem, hogy a kakaóvajas termékeket nagyon kedvelem, az egyik kedvenc testápolóm is ilyen illatú, ezért nagyon örülök, hogy kipróbálhatom ezt a testápolót is.
Az új design nagyon hangulatos lett, nekem kifejezetten tetszik az a nagy kakaóbab a csomagoláson. A tetején található pattintós megoldás azért jó választás, mert masszív műanyagból készült, így nem hiszem, hogy véletlenül kiejtve a kezemből letörne. Ez a megoldás egyébként megegyezik a Senses tusfürdők kupak-kialakításával is.
Ami első használatkor is feltűnt már, az a nagyon kellemes illat, ami ezt a testápolót jellemzi. Felfedezhető benne a kakaóvaj illata, de e mellé egy abszolút kényeztető illat is társul, ami az egész bőrápolási folyamatot élvezhetővé teszi számomra. A testápoló állaga szuper, nagyon jó krémes, gazdag, ami szerencsére egyet jelent azzal, hogy jól hidratál! Így teljesíti a száraz bőrűek igényeit is, ahogy azt ígéri. Az illata viszonylag sokáig érződik a használat után, naponta alkalmazva a száraz bőrt valóban szépen hidratálja.
Nekem egyébként annyira megtetszett ez a testápoló, hogy a régi nagy kedvencemet is letaszította a trónjáról, így legközelebb már ezt fogom újravásárolni! :)
Kiszerelés: 400 ml,
Ár: 699 Ft, az aktuális, januári katalógusban, vagy online itt.

Ti próbáltátok már a megújult Avon Care testápolókat? Ha igen, mi a véleményetek róluk?

* A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem változtat a bejegyzésben olvasható véleményemen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése