2016. január 6., szerda

TESZT: Bomb Cosmetics Szent Bogyó fürdőbomba

A mai bejegyzésben a Bomb Cosmetics egyik fürdőbombájáról lesz szó, amit decemberben használtam el a hosszú, ünnepi otthon tartózkodásom alatt. A Szent Bogyó fürdőbomba a karácsonyi kollekció része volt.
A termékleírás:
Szent bogyó Fürdőbomba
Vegyünk egy karácsonyi receptet, adjunk hozzá magyalt, fűszerezzük meg egy kis alma és fahéj illattal, és merüljünk el az ünnepi fürdővízben! Garantáltan feltöltődsz, a bőröd pedig lágyabb és hidratáltabb lesz a kakaó- és shea vaj krémnek köszönhetően.
Az aromaterápiás hatásról a tiszta tömjén és fahéj illóolajak gondoskodnak, hogy a lelked igazi melegséggel töltődjön fel a stresszes hétköznapok után!

A korábban bemutatott Szent Bogyó fürdősütivel érdemes nem összekeverni, mert bár névadásuk azonos, az illatanyaguk már korántsem, én is emiatt választottam ki mindkét terméket kipróbálásra. A fürdőbomba gyorsan felpezseg a vízben, a közepén lévő sheás rész azonban jó néhány percig olvadozik. Ez a rész az, amitől olyan hidratált és selymes lesz a bőrünk fürdés után, hogy a testápoló használata elhagyható. Ez a fürdőbomba enyhén zöldre festette a fürdővizet, az illata szuper, nagyon sokáig érezhető volt még fürdés után is. A klasszikus alma-fahéj illatkombináció tényleg igazán ünnepi, téli hangulatot varázsolt a fürdőszobába!
A termékről rövid videót nézhettek meg az Instagram fiókomon, ide kattintva!
Kiszerelés: 160 gramm,
Ár: 990 Ft, a Bomb Cosmetics oldalán lehetett megvásárolni, itt.

Használtatok már valamilyen Bomb Cosmetics fürdőterméket?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése