2016. február 18., csütörtök

NAILS OF THE DAY: Zebra

Azt hiszem ősrégen volt időm komolyabb manikűrt alkotni, így a mai bejegyzéssel végre a köröm művészetnek hódolhatunk. :) Mostanában a karácsonyi forgatag, az államvizsgára való felkészülés, és jelenleg az álláshirdetések böngészése, és önéletrajzok beküldése mellett kevesebb időm jut magamra. Persze ez most jól van így, mert az jelenleg fontosabb, hogy találjak egy munkát, mint az, hogy minden héten kétszer kilakkozzam a körmöm.
Viszont most úgy döntöttem, hogy nem akarok unalmas egyszínű körmöket, így elővettem a nyomdalemezeimet, és ezúttal egy zebra mintát választottam. Alapnak az egyik nagy kedvencemet, a Models Own Utopia-t használtam, amire fekete nyomdalakkal nyomdáztam a zebra mintát.
A nyomdalemez a MoYou Pro03-as lemeze volt. Ahogy felkerült a minta a körmeimre, tudtam, hogy még egy kis csavart bele kell csempésznem, így a Flormar mattító fedőlakkjával is átmentem a mintákon, a többi körmömet pedig fényesen hagytam.
Nekem nagyon tetszik a végeredmény, bár láthatóan nem lett tökéletes. Hiába, két hónapja nem nyomdáztam, úgyhogy most újra bele kell vetnem magam a gyakorlásba, ha ügyes és tökéletes manikűröket akarok készíteni. :)

Nektek hogy tetszik a mai manikűr?

2 megjegyzés:

  1. Csinos, szép az a nude szín. Bizony, van amikor én is csak rutinból lakkozok, mert más fontosabb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én az utóbbi időben csak akkor lakkoztam, ha mentem vhova, ismerőssel találkoztam. lakk nélkül meztelennek érzem a körmeimet.

      Törlés