2016. február 8., hétfő

TESZT: Olivia Natural Levendulamező kakaóvajas fürdőcsokoládé*

Januárban lehetőségem nyílt néhány Olivia Natural terméket kipróbálni, amik közül a mai bejegyzésben a Levendulamező kakaóvajas fürdőcsokoládéról olvashatjátok el a véleményem.
Maga a termék pont úgy néz ki, mint a fehér csokoládé és mivel áttetsző a csomagolása, így már nagyon ki szerettem volna próbálni, alig vártam, hogy egy kád forró vízben lazíthassak vele.
Pont amiatt, hogy áttetsző a csomagolás egy része, és mert folyton szem előtt volt, amíg tanultam az államvizsgára, állandóan azt hittem, hogy fehér csoki és mindig megkívántam, olyan gusztusos! :)
Viszont az albérletben nem volt lehetőségem kipróbálni a terméket, így csak szüleimhez leutazva teszteltem.

Az Olivia Natural honlapján található termékleírás:
Töltsd meg a bőrödet élettel, mintha csak csokoládéba harapnál! A fürdőcsokoládé alapját képező kakaóvaj igen gazdag különböző telítetlen zsírsavakban, vitaminokban és kitűnő antioxidáns forrás, mely csökkenti a bőröd kiszáradását és javítja annak rugalmasságát. A levendulaolaj pedig leginkább gyulladáscsökkentő, nyugtató, illetve stressz-oldó hatása miatt teszi élménnyé a fürdőzést, különösen lefekvés előtt.
Mind a száraz mind pedig a zsíros bőrre kiváló hatással van. Fürdéskor bársonyossá varázsolja a bőrödet, így azt követően szükségtelenné válik a testápoló használata.

Két-három kockát javasolnak egy fürdésre elhasználni, ami ha kettő kockával számolunk, kilenc fürdésre elég, ha három kockát szeretünk elhasználni egyszerre, akkor pedig hat fürdésre elég az egész tábla. Viszonylag hamar feloldódik a vízbe helyezés után, ami együtt jár azzal is, hogy a levendula virágok is elkezdenek úszni a vízben. Azonnal érezhető a levendula illat, amint a vízben oldódni kezd, elég erőteljes, számomra nagyon kellemes illata van, az a klasszikus levendula illat. Hosszú ideig még érezni lehet, a kakaóvaj hidratáló hatása miatt pedig valóban nincs szükség testápoló használatára, így a kellemes levendula illat fürdés után is megmarad a bőrünkön. A levendula nyugtató hatása miatt egy nehéz, hosszú nap után különösen jól tud esni egy ilyen fürdő!
Kiszerelés: 130 gramm (ami 6-9 alkalomra elég)
Ár: 1.500 Ft az Olivia Natural üzletekben, vagy a honlapon.

Ismeritek az Olivia Natural termékeit? Szeretitek a levendulát, a levendulás termékeket?

* A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem változtat a bejegyzésben olvasható véleményemen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése