2016. február 13., szombat

TESZT: Olivia Natural Ylang-ylang fürdőgolyó*

Az Olivia Natural egyik fürdőgolyójáról olvashattok a mai bejegyzésben, ami az ylang-ylang-os vagy a termék fantázianevén az Édes Álom fürdőgolyó. Eredetileg az ylang-kubeba muffint szerettem volna kipróbálni, de az nem volt sajnos készleten, így ezt a fürdőgolyót ajánlották nekem, hasonlósága miatt.
Az Olivia Natural honlapján található termékleírás:
Pezsdítsd fel a mindennapjaidat egy pazar fürdővel! A fürdőgolyóban található szódabikarbóna és kecsketej együttese erős bőrpuhító hatású habot hagy maga után, így a bőröd fürdés közben értékes vitaminokkal és tápanyagokkal telítődik meg, azt követően pedig selymes tapintású és hidratált lesz. Az Ylang-ylang illóolaj pedig relaxáló, lazító hatású fürdést eredményez.
A fürdőgolyóban található krémes kecsketej tele van vitaminnal (A, B, B2, B6, B12, C, D), ásványi-anyagokkal (kálcium, magnézium és kálium) és rendkívül jól hidratálja a bőrödet.
A fürdőgolyó a vízben feloldódva beszínezi azt, és ezáltal a kádon, a bőrödön, illetve a fürdés után a törölköződön is hagyhat színes foltokat, melyek mosással könnyedén eltávolíthatóak. 
Ennek az Olivia Natural terméknek volt a legintenzívebb az illata a csomagoláson keresztül, így mielőtt elhasználtam volna, már sokszor megcsapott az illata a közelében.
Valójában nem vagyok odáig a virágos illatokért, inkább mindenben az édes illatokat preferálom. Ez az ylang-ylang fürdőgolyó azonban nagyon tetszett, annak ellenére is, hogy inkább virágos illat. Mint láthatjátok a tetején is, tartalmaz valódi, szárított virág darabokat, amik a fürdőgolyó felolvadásával szétterülnek a vízben.
Ahogy a leírásban is szerepel, tényleg hajlamos rá, hogy beszínezze a fürdőkádat, a béta karotin tartalmának köszönhetően. Ezért mindenképp javasolt a fürdőkád kimosása után rögtön nekiállni szépen megtisztítani, ha szeretnétek, hogy szép maradjon a fürdőkád. :)
Hidratáló hatása ennek a fürdőgolyónak is kifejezetten jó, nem használtam aznap testápolót.
Kiszerelés: 140 gramm,
Ár: 690 Ft, az Olivia Natural üzleteiben, vagy megrendelhető a honlapon itt.

Hogy tetszik Nektek ez a fürdőgolyó? Ti az édesebb vagy a virágos, friss illatú fürdőtermékeket kedvelitek jobban?

* A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem változtat a bejegyzésben olvasható véleményemen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése