2016. március 14., hétfő

Elérhetőségek

A blogot lassan 5 éve hoztam létre, mert szerettem volna egy olyan teret, ahol bármiről írhatok, ami éppen foglalkoztat. Eleinte inkább személyes jellegű bejegyzések születtek, majd fokozatosan alakult a blog, ahogy én is változtam. Ennek köszönhetően ez a felület nem lett egy konkrét kategóriába sorolható blog, megtalálhattok itt minden olyan dolgot, ami egy fiatal nőt foglalkoztathat. Sminktermék és egyéb tesztek, inspirációs bejegyzések, receptek, havi szerzemények, manikűrök, DIY, könyvélmények, fitness és a már ikonikus "Pozitív percek" rovatomat is. :)

Ha még csak most tévedtél a blogomra, és azon gondolkozol, vajon miért ezt a nevet választottam: a blog nevét két kedves ismerősöm viccelődése ihlette, akik szerettek Leila hercegnőnek hívni, így rám ragadt a név a hosszú buszutakon. Amikor blogírásba fogtam, és azon törtem a fejem, mivel is lehetne a legjobban jellemezni a blogot, eszembe jutott ez a megszólítás. Mivel itt nem csak egy-egy területet érintek, hanem az életem számos területéről szól a blog, így jött létre a The life of Princess Leila. Ha szeretnél többet tudni rólam, sok-sok kérdezz-felelek típusú bejegyzést találhatsz a blogon, amiket a címkefelhőben a "tag" címkére kattintva érsz el.

Bízom benne, hogy szeretitek/szeretni fogjátok a blogot, és szívesen néztek be bejegyzésről bejegyzésre akár inspirációt gyűjteni, akár más okból.

Az elérhetőségeim, amin követhettek, illetve írhattok nekem:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése