2016. március 24., csütörtök

TESZT: Avon Aqua Verve körömlakk (Nailwear Pro+)*

Az Avonnál a pasztell színek jelzik az új évszak beköszöntét, így mind a sminkekben, mind a manikűrök terén megjelent néhány új, pasztell színű termékük. A körömlakkok közül most a Nailwear Pro+ családba tartozó új árnyalatról, az Aqua Verve-ről olvashatjátok a véleményem.
Az az igazság, hogy én nagyon kedvelem a menta színű körömlakkokat, így van néhány ilyen árnyalatú darab a gyűjteményemben. Az Aqua Verve azonban éppen olyan menta, amilyet ilyenkor tavasszal, és hamarosan már nyáron is örömmel viselhetünk, hiszen vidám, nem túl élénk, de igazán nem is pasztell darab. Az Avon lakkokra jellemző, egyenes, vékony ecset jellemzi, állagát tekintve pedig elég folyós lakk, azonban felvitelkor egy kis odafigyeléssel elkerülhetjük az esetleges maszatolódást, és takarítást a bőrünkről.
Felkenve, két rétegben tökéletes fedést nyújt, miközben szép fényesre szárad önmagában is. Fedőlakkal természetesen ezt maximalizálhatjuk, és akinek hozzám hasonlóan fontos a tartósság, annak az alaplakk használata is kifejezetten javasolt! :)
Tartóssága néhány nap, ami egyértelműen függ a körmünk aktuális állapotától is, nálam egészen jól teljesített!
A színe egyébként kifejezetten közel áll a korábbi Nailwear Pro+ lakkhoz, a tavaly nyáron debütált Ocean Blue-hoz. Ez utóbbi egy nagyon minimálisan zöldesebb beütésű lakk, így aki inkább a világoskékhez közelebb álló mentát szereti jobban, annak az új Aqua Verve lehet az igazi. Azonban, akinek megvan az Ocean Blue is, nem feltétlenül szükséges az Aqua Verve beszerzése. :) A képen bal oldalon az új, jobb oldalon a korábbi árnyalat látható.
Kiszerelés: 10 ml,
Ár: 849 Ft-ért lehet a tiétek a márciusi katalógusból vagy online.

Hogy tetszik Nektek az Aqua Verve?

* A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem változtat a bejegyzésben olvasható véleményemen.

3 megjegyzés:

 1. Az új színek közül én a rózsaszín-barackkal szemeztem, de ááá, így is annyi körömlakkom van már :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. a rózsaszín is valóban nagyon szép árnyalat, de a barackos lakk sheer finishű, így több rétegben is áttetszik. csak akkor ajánlom, ha kifejezetten ilyet keresel. :)

   Törlés
 2. Jó szín, de van hasonló Astor és Moyra lakkom is, hát nem sokszor veszem őket elő, pedig szeretem a mentát, de inkább csak ruhában.

  VálaszTörlés