2016. március 7., hétfő

TESZT: Avon Attraction for Her EDP*

A múlt hónapban megérkezett hozzám az Avon egyik nem annyira régóta kapható parfümje, az Attraction for Her, amit örömmel teszteltem le. A parfümről anya mutatott nekem néhány érdekes cikket, és azután nem ment ki a fejemből, így az Avon jóvoltából most bemutathatom Nektek.
Az Attraction for Her parfümöt kivételes, csavaros üvegmegoldás jellemzi, amelynek egyik oldalán arany borítás, és a termék neve szerepel. A kupakja elég jól záródik, én már vittem magammal napközben is a parfümöt, így valóban tanúsíthatom, hogy nem volt vele gond. A termék promóciós anyaga szerint a női és férfi parfümpáros üvege úgy lett megalkotva, hogy azt a mágneses vonzást, simulást tükrözze, amely nő és férfi kapcsolatát jellemzi egy meghitt pillanatban. A két parfüm a már meglévő vonzást erősíti a partnerek között, amihez a női változatban hozzájárul a szeder, a pézsma és a vaníliával megbolondított ámbra illata.
Már az első fújás utáni néhány percben beleszerettem ebbe az illatba, mert alapvetően édesebb, gyümölcsösebb illatvilágot képvisel, és bár a pézsma és ámbra fűszeres illatok, a vaníliás alap erőteljesen érezhető. Imádom ezt a parfümöt, egyfajta magabiztosságot ad, hihetetlenül nőies, és érzéki illat, randira szuper választás lehet! 
Azt hiszem, hogy méltán lett az egyik kedvencem, és nemcsak azért, mert egy korábbi parfümömre nyomokban emlékeztet, hanem mert nagyon szerethető parfümöt sikerült megalkotni, ami sokaknak lehet a kedvence.
Kiszerelés: 50 ml,
Ár: 6.199 Ft-os áron, szettben elérhető a márciusi katalógusban, illetve online ide kattintva (áprilisban csak teljes áron tudjátok majd megvenni).

Hogy tetszett Nektek a mai parfüm? Ismeritek ezt az Avon illatot?

* A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem változtat a bejegyzésben olvasható véleményemen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése