2016. május 21., szombat

FITSPIRATION #3

Ahogy korábban ígértem, időről időre jelentkezem majd az aktuális kedvenc edzésre sarkalló, motiváló képeimmel. Így a mai bejegyzésben is ilyen képeket gyűjtöttem össze. :)
Forrás
Nagyon szeretem a színeket, főleg akkor, amikor edzésre kerül sor. Vidámabbá tesz, és úgy vettem észre, engem kitartóbbá is, például kardió közben. :) Ezen a képen a leggings nagy kedvencem.
Forrás
Ha az edzés szenvedélyünkké válik, akkor fognak igazán jönni az eredmények, és akkor fog igazán megtérülni a befektetett energia. Egy szóval, ha megszeretjük az edzéssel járó pozitív érzést, akkor bizony jó úton haladunk afelé, hogy valóban a szenvedélyünk legyen.
Forrás
Minden edzés után jól esik nekem, ha egy kicsit szusszanhatok. Különösen igaz ez kardióra, mert azt jelenti, hogy jól megdolgoztam a pihenésért és az edzés utáni jó kedvért, feltöltődésért...
Forrás
Sok-sok "good food", válogatni is elég nehéz, de az eper és az áfonya - a két nagy kedvencem - mindenképpen a lista elején állnak. :)
Forrás
Igazi nyári fejenállós kép, ami egyrészt ráhangol a közelgő nyárra (már alig várom), másrészt az edzés utáni gyakorlásokra motivál, hiszen akárcsak a spárga, a fejenállás sem megy megfelelő gyakorlás nélkül, talán senkinek. :)
Forrás
Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy nagyon sok a közösségi oldalakon a hajlékonyságra fókuszáló kép. Úgy tűnik, az egyik új célja sokaknak, hogy minél hajlékonyabbak legyenek. Régen én is könnyebben lementem spárgába, vagy aközeli állapotba, de ez már ezer éve volt, így nekem is meg kell küzdenem érte.
Forrás
Futni jó! :) Mostanában igyekszem heti 1-2 alkalommal futásra adni a fejem, mert néha tényleg szuper érzés, és mindig jó, ha tudunk hova fejlődni.

Ti mit sportoltok, mivel motiváljátok magatokat a nehezebb napokon?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése