2016. május 31., kedd

Májusi szerzemények

Májusban sikerült némi plusz bevételhez jutnom, hiszen eladtam néhány már nem használt, de tökéletes állapotban lévő körömlakkot. Így volt egy kis plusz pénzem a hónapban, amit persze szépen el is költöttem, bár igyekeztem az ésszerűség határain belül maradni. 
Májusban végre vásárltam néhány The Body Shop terméket, amikre már fájt a fogam nagyon. A kék áfonyás testvajam kivételével új vétel minden, a sheás kézkrémbe még tavaly ősszel szerettem bele, és mivel a TBS testvajak nagy kedvenceim lettek, így nem volt kérdés, hogy a sheás testvajat is szeretném. Ezeken kívül a másik nagy kedvencem, az áfonyás vonal, amelyből egy testradírt választottam. :) Így teljes a fürdőzési, testápolási élmény.
Lehetőségem nyílt kipróbálni a Bath & Body Works kézfertőtlenítőket is, így kettőt választottam most, az egyik (Surf's Up fantázianevű) egy igazi nyári, tengerparti illattal rendelkezik, a másik viszont édes, vaníliás. Egyébként szuper jó kézfertőtlenítők, egyáltalán nem fojtogatóan alkoholos az illata, és hosszú távon érezhető az illata (eddig csak a vaníliásat próbáltam).
Végre rendeltem a MyProtein-től is! Hosszú ideje ott figyelt a listámon a földimogyoróvajuk, de persze még más termékek is érdekeltek. Vitaminok és egyéb tápkiegészítők beszerzése kevésbé macerás máshonnan, illetve van olyan márka, amelyiknél az összetétel jobb, mint a MyProtein-nél, így azt máshonnan veszem. Ki kell még tapasztalnom, hogy melyik termékük milyen. :) A Peanut butter mellett egy vaníliás, cukormentes szirupot és két ízesítőcseppet vettem, málnás és fehér csokis ízben. 
Az Avontól ismét érkezett tesztelni való, ami egy kicsit szervezkedősre sikerült, ugyanis még nem írták át a rendszerben az új címem, így kiment a csomag a korábbi albérletembe... Így aztán meg kellett szervezni, hogy még időben eljusson hozzám is a csomag, hiszen a májusi újdonságok közül választottam két új körömlakkot, illetve a MagiX primert. Szerencsére nagyon kedvesen kezelte a kialakult helyzetet a kapcsolattartóm és gyorsan sikerült ezt megoldani, így még a hónapban megkaptam a termékeket. Hamarosan olvashattok róluk. :)
A Yankee Candle tartokat eddig csak télen, és ősszel használtam, de idén gondoltam egyet, és szépen lassan ki is fogom próbálni a számomra szimpatikus illatokat, évszaknak megfelelően. Így a korábbi szokásomtól eltérően idén minden évszakban fogok tartokat használni, hiszen annyi finom illat van! :) A Pink Sands és a Moroccan Argan Oil illatokat vettem most meg, csak azért ezt a kettőt, mert egyébként sorban várakozik még 5 darab.

Én kaptam szülinapomra:
Elenitől a születésnapomra ezeket a baglyos noteszeket, és iratmappát kaptam, megspékelve egy Lush Butterball fürdőbombával és egy doboz csokival. :)
A szüleimtől kaptam egy hatalmas Oreos Milkát, egy csodás Fossil karórát, és egy üdvözlőlapot. Tesóméktól egy metál effekt spray-t, és egy illatgyertyát kaptam a születésnapomra. :)

Tőlem kapták:
Mivel Eleninek hónap elején volt a szülinapja, így tőlem egy rókás bögrét, és két Yankee Candle tartot kapott, az egyik a Honey Blossom, a másik az új Riviera Escape illat lett. :)
Tesóm névnapja is most volt, illetve pontosabban holnap lesz, de már a szülinapomkor felköszöntöttük. Tőlem egy Lush tusfürdőzselét (Whoosh) kapott, na és persze egy kis kávés-tejszínes Merci csokit. :)

Ti még emlékeztek, hogy miket vásároltatok a hónapban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése