2016. július 7., csütörtök

TESZT: Avon Planet Spa - Revitalising Harmony hűsítő arcmaszk és éjszakai gélkrém*

Júniusban új termékcsaláddal bővült az Avon Planet Spa vonala, amely a Revitalising Harmony arc-és testápoló család. Három termék tartozik a családba, az éjszakai gélkrém, a hűsítő arcmaszk, valamint a tusolóhab. Ezek közül a tusolóhabot nem próbáltam, mivel még sok tusolótermékem van, de a többiről most olvashatjátok a véleményem. :)
A moringa magkivonatot tartalmazó kencék kifejezetten maszkulin illatúak, ami nekem valamiért nagyon tetszik, bár nem mondanám azt, hogy ez férfiaknak szóló termék. Talán a hűsítő hatásuk miatt tetszik, vagy azért, mert nyáron nagyon jól esik mindenféle mentholos, eukalpituszos jellegű illat. A júniusi katalógusban szerepelt illatosított oldalon, szerintem éppen olyan kellemes élőben is.
Az éjszakai gélrém nagyon könnyed állagú, zöld színű krém, amiből egy kevés is elég, így hosszú ideig nem fog elfogyni. Kellemes, hűsítő termék, nem képez pattanásokat vagy mitesszereket.
Kiszerelés: 75 ml,
Ár: 1.399 Ft-ért vehetitek meg online ide kattintva. (Jelenleg katalógusból nem rendelhető.)

A hűsítő arcmaszk géles állagú, és lemosandó termék. Nálam a hűsítés mellett picit mintha beindítaná a vérkeringést is. Bár nem pirosodik ki tőle az arcbőröm, mintha nemcsak hűsítene. Lemosása egyszerűen, szivaccsal megoldható. Hatását tekintve elégedett vagyok vele, friss, üde arcbőrt eredményez.
Kiszerelés: 75 ml,
Ár: 1.299 Ft-os áron juthattok hozzá ide kattintva.

Szeretitek az Avon Planet Spa termékeket? Kipróbálnátok ezek közül valamelyiket?

 *A termékeket tesztelésre kaptam, ez azonban nem változtat a bejegyzésben olvasható véleményemen.

2 megjegyzés: