2016. augusztus 23., kedd

Elfogyott termékek #12

A mai bejegyzésben az elmúlt időszakban elfogyott termékekről olvashattok. A megszokott módon röviden írok róluk, és arról, hogy szerintem érdemes-e megvenni, és hogy én újravásárolnám-e.
Az Avon kézkrémeit nagyon kedvelem, két kedvencem is van, amiket most mind kiürítettem. Az egyik a Planet Spa Treasures of the Desert (argánolajos) kézkréme, ami nagyon jól hidratál, táplál, és kis kiszerelésének (30 ml) köszönhetően gyorsan elfogy, táskában sem foglal nagy helyet. Még újra fogom vásárolni!
Sminklemosásra az Yves Rocher Hydra Végétal arclemosó tejet használtam az utóbbi időben. Most másik terméket használok erre a célra, de még nem kizárt, hogy visszatérek ehhez, mert szerettem használni.
A kedvenc gyógyszertári Primus Natúr ajakápolóm is elfogyott, ezt mindig újravásárolom, ennél nem létezik jobb! :)
Egy kis testápoló mintát is elhasználtam a Dr. Organic-tól, ez a kókuszos változat volt. Épphogy elég volt, aki nálam magasabb/testesebb, annak már nem lett volna elég a teljes testére. A hidratáló hatása nem győzött meg, így nem vásárolom meg a teljes kiszerelésű terméket.
A Yankee Candle tartok nagy kedvenceim, most ismét elfogyasztottam két darabot, a Lake Sunset és a Soft Blanket illatúakat. Utóbbit tuti, hogy újraveszem, mert bármelyik évszakban szuper választás lehet!
Egy Avon Naturals vaníliás testradír is elfogyott, ezt már hosszabb ideje fogyasztgattam, így most örülök, hogy újat kezdhettem. Heti 1-2 alkalommal használok ilyen terméket. Egyébként nem veszek most új testradírt, mert van két másik is a fürdőmben, amiket előbb elhasználnék. Az Avonos testradírok eléggé durva szemcsések, így nem is javasolnám, hogy valaki ezeket a fent említett alkalomnál gyakrabban alkalmazza.
Két lábápoló terméknek is a végére értem, az egyik a Scholl Velvet Smooth intenzív szérum. Mivel rátaláltam a kedvenc lábkrémemre, a Ziaja talpápoló krém személyében (ez a másik, ami elfogyott), így nem veszem ezt most újra. A Ziaja lábkrémet viszont meg fogom rendelni, amint összejön más is, amit rendelnék.
A kedvenc tusfürdőim az Yves Rocher Jardins du Monde tusfürdők, amik közül már majdnem végigpróbáltam mindet, ami szimpatikus volt. Ez a csillaggyümölcsös is nagyon tetszett, de mivel nyári illat, így talán jövő nyáron fogom majd újravásárolni. Most vettem három másik kedvencet az akcióban, így el vagyok látva tusfürdővel. :)
Végül az Avon Care kakaóvajas termékcsalád két tagját használtam el, a kézkrémet és a testápolót. Ez utóbbinak már a sokadik utánpótlását használom, ez mindig kell, hogy legyen itthon. A kézkrémet is újra fogom venni, amint elfogy a most megkezdett.

Hogy tetszett Nektek a mai bejegyzés? Melyik terméket ismeritek, használjátok Ti is rendszeresen?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése