2016. szeptember 25., vasárnap

Pozitív percek #156

Igazi őszi időjárásban lehetett már részünk a héten, hol kellemes napsütés, hol borús, hűvös szél fogadott. Azért alapvetően örülök, hogy eljött az ősz, csak még meg kell szoknom kicsit a változást.
A szokott módon ma is összegyűjtöttem a héten történt pozitív dolgokat, lássuk! :)
♥ összefutni barátnőmmel ♥ tesztelni való termékek ♥ kis ajándék csoki anyától ♥ összegyűjtöttem a jelenlegi Yankee Candle tarts készletemet és hamarosan beszerzem a téli, karácsonyi illatokat is ♥ futás rekord, sebességben is a legjobb futásom ♥ Kaposvári Állattenyésztési Napok-on járni ♥ farmervadászat ♥ különleges méz és lekvárok ♥ új embereket megismerni 

Nektek hogy telt az elmúlt hét?

2 megjegyzés:

 1. Csinos vagy :) Hú, nekünk is van otthon csomó Milka, karamellás meg Oreos is, de igazából a gyerekek eszik, el kell már dugni, mert mindig nagy tételben vesszük. A kicsi Oreos a kedvencem, a nagyban nincs összetörve a keksz. Az Oreot pedig nem is szeretem, csak csokiban.
  Remek idő volt hétvégén, kirándultunk mi is, kis hegymászás :)
  Végeztek a festők és ki is lett takarítva, vége a lakásfelújításnak, már csak bútor kell meg függöny :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszi! :)
   nálam nem szabad, hogy legyen, mert rájárok, amíg bizony el nem fogy. viszont én minden formában imádom az oreot, de inkább az eredeti, és a milka oreokat (mind a kis, mind a nagy kiszerelést). :)
   na ez szuper! a lakberendezés olyan izgi!

   Törlés