2016. szeptember 25., vasárnap

TESZT: Avon Anew Vitale szemkörnyékápoló*

Az Avon szeptemberi újdonságai közül a mai bejegyzésben az Anew Vitale szemkörnyékápolóról olvashattok, ami új, továbbfejlesztett formulával ápolja a szemünk környékét. Rendszeres használata mellett csökkennek a ráncok, illetve a sötét karikákra, a duzzadt szemre is jótékonyan hat.
Mivel én mostanában kifejezetten rosszul alszom, ezért sokszor ébredek duzzadt, fáradt szemekkel, így nagyon kíváncsi voltam erre a termékre. 
Az új Anew Vitale szemkörnyékápoló krém cuki rózsaszín csomagolást kapott, akárcsak a termékcsalád többi tagja. Nyáron megvásároltam a BB krémet, attól világosabb ennek a csomagolása, és eltérő módon itt ezüst színű a kupak. 
Mindössze 15 ml-t tartalmaz, ami így is hosszú ideig elég lesz majd, hiszen nagyon kevés mennyiséget használok el. 
Naponta kétszer, reggel és este viszek fel egy keveset a szemhéjra és a szem alá. Egy picit néha hajlamos csípni (ha kicsit többet viszünk fel a kelleténél), de összességében jó kis termék. Hidratálja a szemkörnyéket, simább bőrt eredményez. Valóban érzem, hogy megfelelően hidratál, és jót tesz a használata, így bátran tudom ajánlani nektek is. Amennyiben azonban nagyon érzékeny a szemetek környéki bőr, úgy inkább próbáljátok ki estére a 100% shea vajat rá, mert az is szuper (viszont reggelre, ha sminkeltek ne használjátok, mert hosszabb ideig tart, míg beszívódik). :) 
Kiszerelés: 15 ml,
Ár: jelenleg 1.529 Ft-os áron vásárolhatjátok meg (online ide kattintva).

Ti milyen szemkörnyékápolót használtok?

*A terméket tesztelésre kaptam, ez azonban nem változtat a bejegyzésben olvasható véleményemen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése