2016. október 10., hétfő

Elfogyott termékek #12 + videó!

Az elmúlt 1,5 hónapban ismét összegyűlt egy bejegyzésre való elfogyott termék, amelyekről már elérhető a videó is, így ha az szimpatikusabb, akkor nézzétek meg a videót! :)
Elhasználtam két Avon Nutra Effects arckrémet, a hidratáló termékcsaládból. Ezek közül a gélkrémből már a második üveget fogyasztottam el, míg a nappali krémből ez az első elfogyott. Nagyon szimpatikus, hogy parabénmentes termékek (a Nutra Effects termékek mindegyike), így még nagyon is elképzelhető, hogy újravásárolom. Jelenleg két arckrémet tesztelek.
A Yankee Candle tartok nagy kedvenceim, azonban a három elhasznált termék közül igazán csak a Beach Wood tetszett annyira, hogy jövő nyárra újravásároljam. A Pink Sands és a Turqouoise Sky illatok nem nyerték el annyira a tetszésemet, előbbi sajnos nem volt elég erőteljes és hosszan tartó illat, az utóbbi pedig illatában nem tetszett végül annyira.
Két körömlakkom is a kukában landolt, egy Essence BTGN fedőlakk, amely nagy kedvencem, sokadik üveggel fogyasztottam már el. A másik lakk az Avon Gel Strength alaplakk (ennek most nem tudom mi a magyar neve), amit újravásároltam, nekem abszolút kedvencem. Most azonban az 5in1 alaplakkot használom, utána meglátjuk, melyikhez térek vissza.
A Morgan Love de toi egy nagy kedvencem volt, édes illatú parfüm, ami nekem minden évszakban megállja a helyét. Van egy pótlásom rá, de nem biztos, hogy az eredeti (sajnos nem mindenben egyezik az új parfüm, pl. a csomagolás/üvegcse is eltér itt-ott). Megszűnt illat.
Az Yves Rocher Plaisirs Nature kollekcióban kapható málna-borsmenta tusfürdő kis kiszerelését vettem meg még tavasszal, de sajnos használat közben már nem annyira tetszett, így alig vártam, hogy elfogyjon. Nem venném újra az illata miatt.
Az Avon Mega Effects szemhéjtusát még tesztelésre kaptam és nagyon pozitív élményeim voltak vele. Viszont mikor beszáradni kezdett már néhol csíkozott, így most egy másik Avon szemhéjtust használok.
A szintén Avonos hajvégápoló szérumot is most fogyasztottam el, és nekem szimpatikus termék, de olykor szükség van egy kis változatosságra, így most az Avon marokkói argán olajas hajápoló szérumára neveztem be, és kezdtem el használni.
A Garnier szőlőkivonatos tonikja régóta használatban volt már, most végre elfogyott. Nem volt vele gondom, a dolgát jól végzi, de most több tonikom is van, amiket előbb elhasználok, és utána meglátom, hogy mivel helyettesítem majd ezeket.
A Lirene karcsúsító és feszesítő anti-cellulit krémét tesztelésre kaptam és még nem írtam róla. Ebben a mai bejegyzésben azért összefoglalom röviden, hogy mit érdemes tudni róla. A videóban kicsit több infót hallhattok, így azt is nézzétek meg. Tehát önmagában, ha helytelen az életmódunk, nem fog látványos változást elindítani, de ha jól étkezünk és rendszeresen mozgunk, akkor feszesebb, puhább bőrt eredményezhet. A narancsbőrrel azonban nem vette fel a harcot nálam igazán. Nem fogom újravenni, mert most úgy érzem, hogy próbálom elfogadni, hogy vannak dolgok, amiken jelenleg nem tudnék változtatni.
Végül, de persze nem utolsó sorban a Listerine Total Care szájvizet is elhasználtam. Többféle Listerine terméket szoktam váltogatva használni, de ennek a szájvíznek az íze nem jött be, így maradok a Stay White, illetve az Advanced White verzióknál.
Videó
A videói itt nézhetitek meg!

Hogy tetszett nektek a mai elfogyottas bejegyzés?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése