2016. október 25., kedd

EVENT | LUMAS Art Now születésnap

Október 13.-án, csütörtökön került megrendezésre a LUMAS Budapest Galériában az Art Now képeslap méretű fotók születésnapi bulija. Egyfajta pletykapartit hoztak össze a szervezők, amelyre bloggereket hívtak meg, és láttak vendégül.
Az eseményen pezsgővel vártak minket, de ha nem akartunk pezsgőzni, úgy volt lehetőség egészséges gyümölcsleveket vagy vizet inni, tehát mindenkire gondoltak a szervezők! Egy kis nézelődésre is volt lehetőség, így nem kezdődött el a beszélgetés egy ideig, hagyták, hadd szívjuk magunkba a képeket, és álmodozzunk egy kicsit. Persze, aki késett, az sem tudott elkésni, hiszen volt idő bőven nézelődni, mielőtt megindult volna a pletykáról való beszélgetés. A beszélgetés után egy kis fánkozás következett, amit nagyon élveztem, finomak voltak, én kétfélét próbáltam ki. :)
Természetesen lettek kedvenc alkotásaim, amiket öröm volt nézni, úgyhogy azt hiszem, szívesen fogom nézni az újdonságokat is, és követni a LUMAS Budapest Galériát a social media felületeiken. :)
Az Art Now az elérhető művészetet képviseli, praktikus fényképek, amelyeket akár akasztóval, mágnessel vagy akril állvánnyal is installálhatunk. Többféle tematikában találhatunk képeket, ilyenek az állatokat bemutató "Animal House" sorozat, vagy a humoros történelmi, és ikonikus pillanatokat megörökítő "Cloned Photos" sorozat.
A LUMAS világszerte 40 galériával van jelen, 17 országban. Képeik limitált darabszámban készülnek, amelyeket múzeumi minőségben kiviteleznek, legyenek azok klasszikus vagy kortárs fotók. A képekhez saját ízlésünk szerint választhatunk keretet. A budapesti galéria belső tere egyedülálló, igazán modern, hangulatos, otthonszerű környezetben mutatja be az alkotásokat, ezzel hozva meg a kedvet a művészet szeretete iránt. A falakon folyamatosan cserélődnek a fotók, ezzel is biztatva minket arra, hogy később is térjünk be és élvezzük a művészi fotókat, amibe pedig azonnal beleszeretünk, azt vigyük is magunkkal.
Nézzétek meg a honlapot is, ha tetszettek a bejegyzésben a képek és bátran látogassatok el a galériába! :)

Jártatok már a LUMAS-ban? Hogy álltok a művészettel?

1 megjegyzés:

  1. Á, messze van, évek óta nem jártam Bp.-en. Az instájukat megnéztem, nagyon hatásos képeik vannak!

    VálaszTörlés