2016. október 4., kedd

TESZT: Dr. Organic hajnövekedést serkentő sampon

Áprilisban lehetőségem nyílt a dr. organic workshopon részt venni, ahol megismerkedhettem a márka termékeivel. Itt az újdonságnak számító hajserkentő programot is bemutatták nekünk, és az esemény végén egy kis meglepetés csomaggal távoztunk. Ebben a csomagban lapult termékminták mellett a hajnövekedést serkentő sampon. Sokat gondolkodtam, hogy mit csináljak ezzel a samponnal, ugyanis nekem alapvetően sok új hajszálam szokott lenni, amikkel meg is gyűlik olykor a bajom. :) Ezért aztán fogadjátok most ezt a bejegyzést apukám élményei alapján, ugyanis ő használja már egy jó ideje.
A kendermagolajos formula segíti a hajnövekedést, a még nem elhalt hajhagymákat kelti életre. Illata miatt uniszex termék, hiszen a kendermagolaj, illetve a levendula érződik nagyon jól benne, ezzel tényleg nem csak nőknek vagy férfiaknak szóló termékké téve őt.
Kevés mennyiség is elég belőle, könnyen kezelhető, bár kissé folyósabb termék, mint a többi sampon, amit eddig használtunk. Apu szerint jó illatú. :) 
Most már több, mint 3 hónapja használja apa a sampont, és már az első hónap után láthatóan több hajszála volt. Mi előbb észrevettük rajta, mint ő maga, főleg én, hiszen nem lakok már velük, így ritkábban látom. Nem tartalmaz parabéneket, sls-t, ftalátokat, az összetevők legalább 70%-a biogazdálkodásból származik, így bátran tudom ajánlani az igazán tudatos vásárlóknak is. Elsősorban olyan férfiaknak és nőknek, akiknek az átlagosnál jobban hullik a hajuk, illetve még nem haltak el a hajhagymáik, hiszen ezekre tud hatni a Baicapil formulával ellátott kendermagolajos hajsampon.
Kiszerelés: 265 ml,
Ár: 6.290 Ft-ért tudjátok megvásárolni a dr. organic webshopon, vagy a Müller drogériákban.

Mit gondoltok a Dr. Organic kendermagolajos hajnövekedést serkentő termékekről? Ismeritek, használjátok valamelyiket?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése