2016. december 9., péntek

TESZT: Avon Premiere Luxe parfümök

Novemberben az Avon ismét új parfümmel örvendeztette meg a hölgyeket, mégpedig a Premiere Luxe Oud EDP-vel, amely a meglévő Premiere Luxe parfüm új illatváltozata. Nagyon vártam ezt a tesztet, hiszen még nem hasonlítottam össze két parfümöt ezelőtt, de most erre is lehetőségem nyílt. A Premiere Luxe és a Premiere Luxe Oud EDP-k összehasonlítása következik:
1. Premiere Luxe eau de parfum:
Virágos-ciprusos illatkategóriájú parfüm, ami a legtöményebb a három típus közül, ezáltal a legtartósabb illat. Magnólia, jázmin, és gardénia alkotja a főbb jegyeket. Kellemes, igazán elegáns illatvilágot képvisel, az őszi-téli időszakban sem túl tolakodó, így azoknak is bátran ajánlom, akik kedvelik a virágos, de ugyanakkor visszafogottabb illatokat. Minden évszakban megállja a helyét!
Kiszerelés: 50 ml,
Ár: 5.799 Ft-ért tudjátok megrendelni decemberben online itt vagy tanácsadónőn keresztül.
2. Premiere Luxe Oud eau de parfum:
Az új illat orientális-virágos-fás illatkategóriába sorolható parfüm, amelyben a főbb illatjegyek a mandarin, a bolgár rózsa és az oud-olaj. Elegáns illat, akárcsak az elődje, de ez már érezhetően izgalmasabb, misztikusabb, érzékibb kombináció. Szerintem inkább az őszi-téli, hűvösebb napokra igazán jó választás. Az ilyen illatokat nagyon szeretem, és külön öröm, hogy van benne valami különleges. 
Kiszerelés: 50 ml,
Ár: 4.999 Ft-ért tudjátok most megvásárolni online itt vagy tanácsadónőn keresztül.

Mindkét parfüm csomagolása szép, stílusos, és hasonló módon is van kialakítva az üveg, így látszik, hogy ugyanazon termék két különböző változata. Azt gondolom, hogy ha az egyik parfümváltozat tetszik valakinek, akkor annak a másik is tetszeni fog. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése