2016. december 1., csütörtök

TESZT: Téli relax az Avon fürdőtermékeivel

Az Avon idén télre is készült néhány új fürdőtermékkel, amik között habfürdők és tusfürdők is találhatóak új illatokban. Ma két ilyen termékről lesz szó, amik segítenek ellazulni a nehéz napok után, vagy akár az ünnepekre való készülésben segíthetnek ellazulni.
Rénszarvasos habfürdő:
Vanília és szilva illatú, lila géles állagú habfürdő, amely jól habzik, és kellemes illattal lengi be a fürdőt használata közben. A csomagolás nagyon cuki, ezért akár gyerekeknek is el tudom képzelni ajándékként. :) Mindazonáltal, most az előző évhez képest illatban is újítottak, hiszen az almás-fahéjas habfürdő tavaly is kapható volt Mrs. Frosty néven. Annak, aki pedig hiányolja a Mr. Frosty illatú (áfonyás-narancsos) habfürdőt, az Avon behozta a habfürdői közé, így megtudjátok rendelni nagy kiszerelésben. A rénszarvasos újdonság egyébként hosszan tartó habokat képez, viszont hidratáló használata mindenképpen szükséges és javasolt a használata után!
Kiszerelés: 250 ml,
Ár: 549 Ft a decemberi katalógusból, online itt.

Creamy Fantasy tusfürdő:
Krémes tusfürdő, ami sós-karamellás, mandulás illatvilággal tisztítja és táplálja a bőrt. A mandula édeskés illatai találkoznak a karamella sósságával, így alkotva érdekes elegyet. A tusfürdő állagát inkább pudingszerűnek írnám le, mint krémesnek, mert voltak alkalmak, amikor nem is akart szépen kifolyni a kezembe, inkább picit darabosan jött. Viszont ettől el kell tudni vonatkoztatni és akkor egy kellemes fürdőélményben lehet részünk. Őszintén szólva, én ezt az illatot már szagoltam Avon kontakt pontban, és nekem nem egészen így maradt meg. Sokkal sósabb, kiérezni belőle a mandulát is, így aki inkább kicsit édesebb illatokat szeret, annak inkább más terméket ajánlanék. Viszont, akinek tetszik ez a kettősség, annak szuper élményben lesz része. :) Én biztosan el fogom használni, mert nem bántó az illata, bár egy picit lehetne édesebb, és akkor én lennék a legnagyobb rajongója. A Senses tusfürdőket nagyon kedvelem, és ár-érték arányban ezt is csak ajánlani tudom.
Kiszerelés: 250 ml, 500 ml,
Ár: 499 Ft, 649 Ft a decemberi katalógusban, vagy online itt, illetve itt.

Ti szeretitek az Avon fürdőtermékeit? Próbáltátok már ezeket az újdonságokat?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése