2017. január 10., kedd

TESZT: Clipper Bio Sleep Easy tea keverék

Egy olyan tea újdonságra bukkantam az elmúlt hónapokban, amiről úgy gondoltam, hogy érdemes írnom, hiszen sokaknak jelenthet könnyebbséget. A Clipper angol teamárka alváskönnyítő, 'Sleep Easy' keveréke természetes alapanyagokkal segít ellazulni, és mély álmot hozni. 
Néhány hónappal ezelőtt nagyon sokszor éreztem fáradtnak magam, annak ellenére, hogy 9-10 órákat aludtam. Nem tudtam, hogy mivel segíthetnék ezen, mígnem eszembe jutott, hogy körülnézzek a neten. Itt találtam rá a Clipper teájára, keresgéltem a Twinings hasonló termékét is, de végül emellett döntöttem.
Nem bántam meg, mert egy olyan szuper teát kaptam, ami ízében is remek, hatása pedig egyszerűen kiemelkedő. Narancsos ízvilágú tea, alvás előtt legkésőbb fél órával megiszom (5 percig kell áztatni 2-3 dl forró vízben), és remekül ellazít. Segített átvészelni egy nehéz időszakot, és amikor a bölcsesség fogaimat kihúzták, akkor is ezt ittam. Éjszaka felkeltem arra, hogy iszonyúan fáj a fogam helye, de olyankor nincs értelme a fájdalomcsillapítónak, hiszen 4-5 óra alatt elmúlik a hatása. Ekkor felkeltem, forraltam vizet és megittam a Sleep Easy teámat. Néhány perc múlva szépen ellazultam, megnyugtatott. 
Ha hasonló időszakon mentek keresztül, amikor nehezen tudtok mély álomba merülni, akkor érdemes egy dobozzal venni ebből a keverékből, mert nagyon sokat segít! :)
Kiszerelés: 40 g (20 db 2 grammos filtert tartalmaz),
Ár: 951 Ft-os áron vásárolhatjátok meg a Bijó webáruházban.

Ti mit tesztek a mély alvás érdekében?

2 megjegyzés:

  1. Kíváncsivá tettél vele, én hétköznapokon ha 8 órát alszom "csak" reggel alig bírok felkelni, lehet hogy kipróbálom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. remélem nézted Instagramon, írtam, és egy másik kommentelő is jelezte, hogy az Ázsia centerben is kapható, így ha az (jobban) útba esik neked, akkor érdemes ott is megnézni.

      Törlés