2017. január 31., kedd

TESZT: Decemberi Avon újdonságok

Decemberben ismét bővült az Avon fürdőtermék-választéka két új habfürdővel, az egyik az édes vaníliás darab, amiről ma fogok mesélni, illetve a mai bejegyzésben lesz szó az új Nailwear pro+ Brithstones körömlakkokról is.
Az édes vaníliás habfürdő gömb alakú üveget kapott, ami a télapós vagy rénszarvasos habfürdőkhöz hasonló kupakkal lett ellátva. Azonban itt nincs az üveg szája beszűkítve, így akár egyszerre nagyobb mennyiséget is tudunk adagolni a fürdővízhez (mindenféle erőfeszítés nélkül, hiszen a másik habfürdőket erősen kell nyomni, hogy a megfelelő mennyiséget ki tudjuk önteni). Az illatát tekintve a fürdővízben valóban egy kellemes, szerethető vaníliás aroma szabadul fel, mindenféle túlzott édesség vagy mellékillat nélkül. Tisztaságillatú, nagy habokat képző termék.
Kiszerelés: 250 ml,
Ár: 499 Ft-ért juthattok hozzá januárban, online itt találjátok.

Birthstones körömlakkok:
Emerald esti fényben
Két színben is érkezett hozzám ebből az új körömlakkból, mindkettő igazán télies, szezonális darab, remekül illik az ünnepi hangulathoz. Két rétegben fednek, viszont az Emerald-nál (zöld) vigyázni kell rá, hogy sok lakk kerüljön az ecsetre, mert hajlamos nagyon elvékonyítani, elkenni máshova a lakkot, egyenetlenné válni, ha kevés a festék az ecseten.
Garnet vakuval
Garnet esti fényben
A lakkokra jellemző, hogy a metálos beütésüket inkább erős fényben érzékelni, ha kicsit sötétebb az idő, akkor szeret elbújni a kis csillámossága. Viszont amikor fény van, nagyon szép mindkét lakk, a zöld valóban smaragd árnyalatú, a vörös pedig igazi csajos, nem csak szezonális szín. :)
Kiszerelés: 12 ml,
Ár: 799 Ft-ért vásárolhatjátok meg januárban, online ide kattintva

Sajnos a februári katalógusban egyik terméket sem láttam.
Ha tetszett a bejegyzés, írjátok meg, hogy ti milyen termékkel szerettek lazítani egy hosszú munkanap után! :)

1 megjegyzés:

  1. Nem szoktam kádfürdőzni, lakkom is van már nagyon sok, úgyhogy nem pont ezekkel, de engem igazából pár nyugis perc tölt fel kávéval, vagy teával, meg ha csönd van itthon. Avon lakkom egy van, egy gél szériás, 3 réteges, meg vagyok vele elégedve, csak hát 3 réteges :( Eléggé vastag és emiatt hamar lepattan. Egy nagyon világoskéket viszont láttam, talán pont ebből a kollekcióból, az nagyon szép, a lakkozás is megnyugtat, csak most már nem kellene több lakkot vennem :)

    VálaszTörlés