2017. február 27., hétfő

TESZT: Februári Avon újdonságok

A mai bejegyzésben az Avon februári újdonságairól olvashattok, ismét három izgalmas terméket teszteltem. Nem is tudom, hogy melyik termékre voltam a leginkább kíváncsi, hiszen mind a három darab nagyon felkeltette az érdeklődésemet...
1. A Luxe termékcsalád néhány darabja új külsőt kapott nőnap alkalmából, ami bár februárban még nem aktuális, mégis úgy gondolom, hogy aki meg szeretne ajándékozni valakit, akkor egy izgalmas csomagolású termékkel nem lőhet mellé. A Luxe kőpúder abszolút újdonság a sminkelési rutinomban, ezelőtt még nem próbáltam. Van egy enyhe, virágos-parfümös illata, de néhány perc alatt elpárolog, így egyáltalán nem zavaró. Szépen mattít, fixálja a sminket, nekem bejött. A Fair Silk árnyalatot használom, ami a világosabb bőrű nőknek, lányoknak lehet jó választás. A doboz külsején nagyon szép a virágos minta, igazán csajos, és a púder maga is egy dombornyomott virágos mintát kapott, ami nagyon jól néz ki. Amikor egy termék ennyire jól néz ki, az ember hajlamos várni vele, míg "belerondít"... :)
Kiszerelés: 10 gramm,
Árnyalatok: Fair Silk, Light Medium,
Ár: 2.199 Ft a februári katalógusból (és itt), márciusban 1.799 Ft-ért is hozzájuthattok (amennyiben bármi mást is vásároltok a katalógusból).
2. Az új, mackós külsejű habfürdők közül engem a csokoládés-narancsos változat hozott lázba, ugyanis nagyon szeretem az édes illatú termékeket, pláne, ha télen egy jót szeretnék csobbanni. Ugyanis ilyenkor heti 1-2 alkalommal is alámerülök, így jól esik egy olyan társ, amire mindig számíthatok. Ez a csokoládés-narancsos habfürdő igazán vidám csomagolást kapott, de az illata az, ami igazán tetszik. Nagyon jól el lett találva szerintem, bár testápoló használatát minden esetben javasolnám utána.
Kiszerelés: 250 ml,
Ár: 949 Ft a februári katalógusból (és itt), márciusban pedig 699 Ft-ért tudjátok megvenni.
3. A shea vajas Planet Spa termékcsalád régi nagy kedvencem, még a megújult csomagolás előtti időkből ismerem, és várakozásaimnak megfelelően ugyanaz az illat fogadott, amit már annyira megszerettem. A Blissfully Nourishing kézkrém gazdag állagú, ápoló hatású, szuper illattal. Nagyon örülök, hogy megjelent végre a kézkrém is, ezek a Planet Spa kis kiszerelésű darabjai nagy kedvenceim, az argánolajos a másik nagy kedvenc, ezért bátran ajánlom nektek is ezeket a darabokat!
Kiszerelés: 30 ml,
Ár: 599 Ft a februári katalógusban (és itt), márciusban nem szerepel a katalógusban.
Próbáltátok már valamelyik újdonságot ti is? Mi a véleményetek róluk?

1 megjegyzés:

  1. Az a kézkrém hatalmas nagy szerelmem lett. Karamellás tej illata van. :)

    VálaszTörlés