2017. április 19., szerda

TESZT: Dr. Organic Kendermagolajos termékcsalád

Nemrégiben lehetőségem nyílt kipróbálni a Dr. Organic kendermagolajos termékcsaládjának új tagjait. A választásom két termékre esett, az intenzív kéz és körömápolóra, valamint az intenzív szemszérumra. Mindkét termék azonos csomagolást kapott, kifejezetten kellemes zöld, természetes színekkel.
Dr. Organic intenzív szemszérum bioaktív kendermagolajjal:
A szem környékén nekem nagyon fontos tulajdonság, hogy a termék, amit használok ne csípjen. Éppen ezért nagy reményeim voltak ezzel a Dr. Organic szemszérummal kapcsolatban. Hidratáló, bőr kisimító hatású termék, ami valóban sokat segít egy nehéz, hosszú nap után kellőképpen hidratálni a szem környékét. Semmiféle csípő, égető érzést nem tapasztaltam, bár egy natúr kozmetikumnál nem is szabad, hogy ilyesmi fellépjen. A termék kifejezetten folyós állagú, natúr színű, ezért én nem kifejezetten szeretem állítva tartani, inkább elfektetem, hogy nehogy az értékes krém a kupakba kerüljön. Abszolút elégedett vagyok, és tudom bátran ajánlani mindazoknak, akik megengedhetik maguknak a drágább termékeket és valami természetes darabra vágynak. 
Kiszerelés: 15 ml,
Ár: 4.610 Ft-ért vásárolhatjátok meg a drogériákban, illetve online.
Dr. Organic intenzív kéz & körömápoló kendermagolajjal:
A kézkrémek nálam minden évszakban komoly figyelmet kapnak, hiszen nemcsak nagyon szeretem őket, de úgy érzem, szükségem is van rájuk. Télen nehezebb, zsírosabb állagú krémeket részesítek előnyben, de azért nyáron is van, hogy intenzívebb krémre van szükség. A Dr. Organic kendermagolajos kézkréme szuper választás, kakaóvajat és kámforolajat is tartalmaz, ami ad a terméknek egy jellegzetes illatot. Hidratáló hatása kiemelkedő, talán az egyik legjobb kézkrém, amivel az utóbbi években találkoztam. Így talán nem meglepő, de szintén levett a lábamról, és bátran ajánlom nektek is, hogy tegyetek vele egy próbát! :)
Kiszerelés: 100 ml,
Ár: 3.460 Ft-ba kerül, drogériákban, illetve online is megvásárolható.

A biaktív kendermagolajos család többi tagjáról ide kattintva tudtok tájékozódni.
Ti próbáltátok már az új Dr. Organic termékeket? Ha nem, melyik termékre lennétek a leginkább kíváncsiak?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése