2017. április 17., hétfő

TESZT: Milani Cosmetics Stay Put Brow Color | 03 Medium Brown

Az őszi Glamour-napok kapcsán figyeltem fel ismét a Milani-ra. Mivel egy ideje már hazánkban is elérhetőek a márka termékei, úgy éreztem, hogy itt az ideje tüzetesen körülnézni a webshopban és kipróbálnom néhány terméket. Most első körben csak egy terméket választottam, de ami késik, nem múlik! :)
A szemöldök gél egy aranyos tégelyben érkezik, hozzávaló ecsettel, amely egyik oldalán fésűt, másik oldalán ferde ecsetet rejt. Ezek egyébként abszolút használhatóak, és még fél év múltán sem kell őket lecserélni.
Az én árnyalatom a 03-as, vagyis a medium brown, aminek első használatakor azt gondoltam, hogy nem igazán sikerült eltalálnom a színt. Ahogy az idő telt, rájöttem, hogy ez nem bizonyult igaznak. Nagyon természetes hatása van, szépen fel lehet vele tölteni a szemöldökünket.
A szemöldök pomádé, ahogy legtöbbször nevezik, nem hasonlít igazán egyik krémes állagú szem-termékre sem, hiszen a krémes szemhéjfestéknél kicsit masszívabb, de egy tégelyes tusnál is. Állagát tekintve nagyjából fél év elteltével érzem azt, hogy hamarosan be kell szereznem az utánpótlást.
Maximálisan elégedett vagyok ezzel a termékkel, minden nőnek jó barátja lehet egy ilyen darab! :)

Kiszerelés: 2,6 gramm,
Ár: 3190 Ft-os áron tudjátok megrendelni a webshopból, ide kattintva.

Ti milyen termékeket próbáltatok már a Milani-tól? Szemöldökre mit használtok?

2 megjegyzés:

  1. nekem is ez a termék van meg, és kezd sajnos beszáradni, alig várom, hogy egy másik termék zseléjét próbáljam ki, nekem ez az az állag, ami a legjobban bejött :)

    VálaszTörlés
  2. Én is használtam de iszonyú gyorsan beszáradt. Konkrétan a felénél már használhatatlan volt.
    Nekem az Anastasia vált be legjobban. Jóval drágább, de közel egy év után is tökéletes, sőt annak kifejezetten jót tett, hogy picit sűrűbb lett.

    VálaszTörlés